Genezen met je handen.

Quantum-Touch is een zelf helende methode die is ondekt door Richard Gordon. De zelf helende krachten die ieder mens of dier bezit wordt geactiveerd door bewust een bron van verhoogde energie te zijn en die energie uit de handen te laten stromen. Energie zoekt namelijk altijd evenwicht en richt zich op die plaatsen waar de aandacht naar toe gaat.

Omdat energie evenwicht zoekt zal het niet optimaal functionerende lichaamsdeel waarvan de energie dus laag is zich aan gaan passen aan de hogere energie die bewust naar dat lichaamsdeel toegezonden wordt. Dit natuurverschijnsel wordt (entrainment) genoemd. Het is overigens zo dat ieder gezond mens middels de juiste technieken zijn energieniveau kan verhogen en zo een ander mens kan helpen zijn lichaam in belans te krijgen.

Door deze methode kunnen vele problemen worden aangepakt in principe zelfs alle maar wij adviseren met klem om bij wat voor probleem dan ook eerst naar de Huisdokter te gaan om onopgemerkte medische problemen voor te zijn.

Quantum-Touch kan botten in de juiste positie terug doen vallen. Pijn en ontstekingen verminderen en genezingsprocessen verlopen sneller. Chiropractors zien het als een geavanceerde vorm van chiropractie Fysiotherapeuten zien het als een doeltreffender vorm van fysiotherapie Accupuncturisten zeggen dat het werkt als een geavanceerde vorm van accupunctuur Reiki meesters noemen het turbo reiki.

Healing door liefde en intentie kan veel ongemak wegnemen waarbij zelfs op afstand resultaat kan worden bereikt, op het grensvlak van geest en materie speelt afstand namelijk nauwelijks een rol. Om resultaat te bereiken hoeft iemand er niet perse in te geloven, het natuurverschijnsel werkt gewoon.